Stadscafé In den Grooten Slock

Wil je werken bij het mooiste café van Amersfoort ? Dan kan dat parttime of fulltime. Mail je CV en motivatie naar rolfvanas@me.com

Stadscafé In den Grooten Slock is het oudste café van Amersfoort, en ademt ook absoluut die sfeer uit. In den Grooten Slock heeft alles wat men van een Stadscafé mag verwachten, en meer! Wij serveren iedere vrijdag vanaf 17.00 u diverse hapjes va het huis tijdens de VrijMiBo vanaf 17.00 u !
Kom lekker borrelen en/of eten in ons mooie stadscafé. Voor lunch en diner !

Iedere 4e vrijdag van de maand verzorgen wij Borrel & Bites. Onze Chef maakt op het terras in zijn mobiele keuken 3 heerlijke Bites klaar. Kom lekker genieten van onze heerlijke speciaal bieren en mooie wijnen. Wil je meegenieten van de Bites van de Chef, betaal dan € 7,50 voor 3 heerlijke Bites !

Een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes bepalen het decor van dit café. Het café heeft bovendien een prachtig groot in de zon gelegen buitenterras, wat overdekt en verwarmd is, waardoor het hele jaar hiervan gebruik gemaakt kan worden. Het bevindt zich recht tegenover In den "Kleinen" Hap en Happerij & Tapperij. Hierdoor vormen de drie horeca gelegenheden een uniek Kruispunt in het centrum van historisch Amersfoort.


In Stadscafé In den Grooten Slock kan men diverse versnapering van de uitgebreide menukaart nuttigen tijdens de lunch of diner. ’s Avonds is het een gezellige plek om te borrelen, of om gewoon een biertje te pakken. Wij zijn trots op onze kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo Zanetti en Coca Cola.


Wilt u met uw gezelschap uw feestje vieren of lekker op het terras komen Barbecuën ?
Of met je bedrijf voor een avond je eigen café hebben ? Wij denken alleen maar in mogelijkheden !


Vraag per email informatie aan : info@ontdekjestad.nl of bel naar 033-4635662


Wij behoren tot het exclusieve Genootschap van Hertog Jan en zijn uitgeroepen tot Beste Vriendenkring Hertog Jan Café van nederland in 2011 !!
online reserveren